domingo, 7 de mayo de 2017

El Cim de La Mola

Abans de tot, per posar-os en situació, La Mola és la muntanya més gran situada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i dalt de tot trobem el Monestir romànic de Sant Llorenç de Munt, actualment convertit en museu-restaurant. 

Per arribar al cim hi ha diferents rutes. En aquests camins de terra camines entre boscos frondosos i verds, a la primavera pots para a olorar la farigola i veure les treballadores abelles anar de flor en flor, totes aquestes rutes són adequades per anar amb gossos.

La cima de La Mola és un lloc que m'encanta, després d'una passejada de 13 quilòmetres (depenent del camí que agüeu escollit) arribareu al Monestir, una construcció per la qual no passen els anys, de grans pedres que porten des de el segle XI. 



Les vistes des de la cima són espectaculars i precioses, podem veure la ciutat de Terrassa, moltes vegades amb un núvol prim de bruta pol·lució, i si la visibilitat és bona, podem veure el mar tranquil i blau a la llunyania.

Us deixo un enllaç amb les diferents rutes i excursions que podeu fer: 

https://es.wikiloc.com/rutas/senderismo/espana/catalunya/matadepera




Petons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

EL MEU VIATGE SOMIAT A NOVA ZELANDA Uns dels meus viatges somiats és a l'illa de Nova Zelanda , una illa molt aïllada geogràficam...